2371022113 6944473804 Παπαγεωργάκη 13, Πολύγυρος Χαλκιδική 63100 mitsiou.dimitrios@gmail.com
hero image
 

Δικηγόρος - Αστικό Δίκαιο - Ποινικό Δίκαιο - Εργατικό Δίκαιο - Διοικητικό Δίκαιο | Πολύγυρος Χαλκιδική


Οι υπηρεσίες του δικηγόρου Δημητρίου Μήτσιου με έδρα στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, καλύπτουν πολλούς τομείς του νομικού πεδίου και ανεξάρτητα από την πολυπλοκότητα της υπόθεσής σας, παρέχει τις νομικές υπηρεσίες του με υπευθυνότητα και συνέπεια, προετοιμάζοντας με σχολαστικότητα, κάθε υπόθεση με απώτερο σκοπό την εξυπηρέτηση των συμφερόντων σας.

Προτεραιότητά του αποτελούν η ακεραιότητα και η εχεμύθεια μέσω της υψηλής ποιότητας των νομικών υπηρεσιών του καθώς και η ταχεία διεκπεραίωση των υποθέσεων σας, τηρώντας πιστά τους κανόνες δεοντολογίας του δικηγορικού λειτουργήματος.

Θεωρεί την άσκηση της δικηγορίας όχι μέσο πλουτισμού αλλά τρόπο παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και ανταπόδοσης στην κοινωνία όλων των γνώσεων και της εμπειρίας, που με πολύ κόπο απέκτησε όλα αυτά τα χρόνια, μέσω της συστηματικής ενασχόλησης του με τη ενεργή, μάχιμη δικηγορία και πολιτική μέσα από θέσεις ευθύνης.
 
 
 
 

 

 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
 
 
 
 
 
Αστικό Δίκαιο
Εμπράγματο Δίκαιο
Οικογενειακό Δίκαιο
Κληρονομικό Δίκαιο
Ενοχικό Δίκαιο
Εκουσία Δικαιοδοσία
Σωματεία
Αποζημιώσεις εργατικών ατυχημάτων
Δίκαιο περιβάλλοντος
 
 
Ποινικό Δίκαιο
Εργατικό Δίκαιο
Εξωδικαστικό Συμβιβασμό
Διοικητικό Δίκαιο
Αστική Ευθύνη Δημοσίου
Φορολογικό Ποινικό Δίκαιο
Μισθώσεις
Αποζημιώσεις τροχαίων ατυχημάτων
Κτηματολογικό Δίκαιο
 
 
 
 
 
 

ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Το ποινικό δίκαιο αποτελεί κλάδο του Δημοσίου Δικαίου και διακρίνεται σε ουσιαστικό και δικονομικό. Το ουσιαστικό ποινικό δίκαιο είναι το σύνολο των κανόνων βάσει των οποίων μία πράξη ή παράλειψη χαρακτηρίζεται αξιόποινη (έγκλημα). Ακόμα ορίζεται πότε και ποια είναι η αρμόζουσα τιμωρία (ποινική κύρωση).

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Είναι ο κλάδος που ρυθμίζει τις διαφορές μεταξύ ιδιωτών ("πολιτών"), όπου στην Ελλάδα ρυθμίζεται στον Αστικό Κώδικα και διακρίνεται σε πέντε μέρη: α) τις Γενικές Αρχές Αστικού Δικαίου β) το Ενοχικό Δίκαιο γ) το Εμπράγματο Δίκαιο δ) το Οικογενειακό Δίκαιο και ε) το Κληρονομικό Δίκαιο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ


 
 
 
<ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για ένα ραντεβού κι ελάτε να γνωριστούμε, να συζητήσουμε και να βρούμε την ιδανική προσέγγιση!