2371022113 6944473804 Παπαγεωργάκη 13, Πολύγυρος Χαλκιδική 63100 mitsiou.dimitrios@gmail.com

 

 
 
 

Δικηγόρος - Αστικό Δίκαιο - Ποινικό Δίκαιο - Εργατικό Δίκαιο - Διοικητικό Δίκαιο | Πολύγυρος Χαλκιδική


Ο δικηγόρος Δημήτριος Μήτσιου με έδρα στον Πολύγυρο Χαλκιδικής, παρέχει εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες και υποστήριξη σε διάφορους τομείς του νομικού φάσματος όπως το αστικό δίκαιο (εμπράγματο, οικογενειακό, κληρονομικό και ενοχικό), το εμπορικό δίκαιο, το ποινικό δίκαιο, το Ευρωπαϊκό δίκαιο, το εργατικό δίκαιο και με τη διαμεσολάβηση.

Με πολύχρονη εμπειρία στην παροχή νομικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και με απόλυτη προσήλωση στην υπεράσπιση των συμφερόντων των πελατών του, διακρίνεται για την αποφασιστικότητά του να προσφέρει την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη δυνατή νομική υποστήριξη, προκειμένου να ανταποκριθεί στις ατομικές ανάγκες κάθε πελάτη, με μεθοδικότητα και άριστη προετοιμασία.

Θεωρεί την άσκηση της δικηγορίας όχι μέσο πλουτισμού αλλά τρόπο παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και ανταπόδοσης στην κοινωνία όλων των γνώσεων και της εμπειρίας, που με πολύ κόπο απέκτησε όλα αυτά τα χρόνια, μέσω της συστηματικής ενασχόλησης του με την ενεργή, μάχιμη δικηγορία και την πολιτική μέσα από θέσεις ευθύνης.
 

 

 

 

 
 
 
     
  ΕΥΘΥΝΗ & ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ
 
 
  Παρέχουμε νομικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, σε ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων μ’ ευθύνη, επαγγελματική ακεραιότητα και σεβασμό, διασφαλίζοντας την καλύτερη νομική υποστήριξη, πάντα σε αγαστή συνεργασία μαζί σας!  
 
     
  ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ & ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ
 
 
  Στεκόμαστε με ενσυναίσθηση, λειτουργώντας αποτελεσματικά σε όποιο τομέα μας εμπιστευτείτε, λόγω της γνώσης, της εμπειρίας, της εξειδίκευσης και κυρίως της προσήλωσης μας στην υπεράσπιση των συμφερόντων σας!  
 
     
  ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ & ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ
 
 
  Στεκόμαστε με σεβασμό σε κάθε σας υπόθεση όντας αφοσιωμένοι, οργανωμένοι και προσεκτικοί στη δουλειά μας, επειδή αδιαπραγμάτευτη αξία για μας είναι η οικοδόμηση μιας ανθρώπινης, ειλικρινούς και διαφανούς σχέσης!  
 
 
 

 

 
   
Δικηγόρος - Αστικό Δίκαιο - Ποινικό Δίκαιο - Εργατικό Δίκαιο - Διοικητικό Δίκαιο | Πολύγυρος ΧαλκιδικήΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για ένα ραντεβού κι ελάτε να γνωριστούμε, να συζητήσουμε και να βρούμε την ιδανική προσέγγιση!